Препоръки

Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“ (Shumen University)

 

izobrajenieЦентърът за връзки с обществеността и медиите на Шуменския университет издава настоящата референция като израз на задоволството си от съвместната ни работа с българската онлайн маркетинг агенция OnliSeO.

Като един от първите клиенти на младата организация, ние останахме приятно изненадани и впечатлени от вниманието и отговорността, оперативността при вземане на решения и изпълнението им, творческият подход и оригиналното мислене на хората от агенцията.

Осъществяването на възложената им задача (изработването на рекламни клипове и разпространението им в социалните мрежи) се отличи с модерни решения, прецизност и високо качество.

Препоръчваме фирма OnliSeO, като надежден партньор с екип от професионалисти.

гл. ас. доктор по журналистика и ПР Дора КАБАКЧИЕВА

Център за връзки с обществеността и медиите

Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“

Референция от Шуменски университет

„Лайтхаус голф и спа ризорт“ АД (Lighthouse golf & spa resort)

Lighthouse golf and spa resort- Balchik

„Лайтхаус голф и спа ризорт“- Балчик (Lighthouse golf & spa resort-Balchik AD) е луксозен, петзвезден комплекс, разположен на българското черноморие.
С цел да представим нашия комплекс, във възможно най-добра светлина, решихме да възложим заснемането и монтирането на рекламен видео клип на българската онлайн маркетингова агенция „Онлисио“ (OnliSeO) ЕООД.

Това, което ни впечатли по време на съвместаната ни работа с екипа на „Онлисио“, е професионалния подход на специалистите, работещи в тази агенция, както и тяхната отдаденост към проекта. Желанието им за добро представяне, както и отговорното им отношение към работния процес, доведоха до предсрочно изпълнение на проекта и постигането на краен резултат, който оправда нашите очаквания- рекламният видео клип отговаряше на критериите ни за качество. Това е причината, поради която и за в бъдеще бихме работили с тази агенция.

Настоящата референция е израз на доброто впечатление, което остави у нас, екипа на „Онлисио“ (OnliSeO). Чрез нея препоръчваме съвместна работа с онлайн маркетинговата агенция, която се отличи с надеждност и професионализъм.

Кристина Коева- Оперативен директор

„Лайтхаус голф и спа ризорт“ АД

Референция от „Лайтхаус голф и спа ризорт“ АД

„Едутех“ АД (Eduteh AD)

Eduteh

Сферите на дейност на „Едутех“ АД са:

1.Производство на продукти за обучение на ученици във възрастовия диапазон 7 – 19 год.

Продуктите са по общообразователни предмети, изучавани в училищата, по предмети за конкурсни изпити, чужди езици, базови икономически знания и ключови компетенции. Те са на хартиен носител или мултимедийни, web-базирани;

2.Образователни услуги – обучение на ученици за конкурсни изпити и поддържащи знания;

3.Инвестиции и финансова подкрепа на Основно училище и Профилирана гимназия – Образователни технологии ™ www.eduteh.eu.

Успешното икономическо развитие на дружеството от 1990 г. до сега се дължи и на вниманието, което отделяме на използването и развитието на информационните и комуникационните технологии.

В стремежа ни към подобряване и оптимизиране на нашата работа решихме да използваме консултантските услуги на външна компания, която да направи анализ и да формулира препоръки за оптимизирането на един от нашите сайтове- www.edutech.bg. Гласувахме нашето доверие на онлайн маркетинговата агенция „Онлисио“ (OnliSeO) ЕООД, която трябваше да изготви анализ и одит, както и да предложи практически решения за подобряването на представянето и оптимизирането на фирмения сайт.

Считам консултацията, която получихме, за полезна и професионално проведена. След дискусията като проведохме се сдобихме с нови идеи за развитието и оптимизацията на сайта.

С настоящата референция оценявам високо познанията на амбициозния екип, на дигиталната агенция „Онлисио“ ЕООД в областите: познаване характерните особености на търсещите машини – алгоритми и тяхното развитие във времето; подготовка и структуриране на рекламни кампании – избор на ключови думи, други видове on-line реклама; разпределение и оптимизиране на рекламния бюджет, връзка, съответствия, насочване и оптимизиране между ключовите думи и web-сайтовете; дизайн и съвременни възможности на web-технологиите; усилване на ефекта и развитие на успешен PR в социалните медии.

Препоръчвам онлайн маркетинговата агенция „Онлисио“ ЕООД, която се доказа като надежден и професионален партньор.

Румен Петров – СЕО

„Едутех“ АД

Референция от „Едутех“ АД

 

Тракийски университет – Стара Загора (Trakia University – Stara Zagora)

trakia university logo

Тракийския университет – Стара Загора е престижен образователен център и средище на знанието с много висока акредитация и рейтинг сред висшите училища в България.

 Университетът съчетава младост и многогодишни традиции с неговите 9 звена, от които 6 факултета – Аграрен, Ветеринарномедицински, Медицински, Педагогически, Стопански, Технически в гр. Ямбол, Медицински колеж, Филиал в гр. Хасково и Департамент за повишаване квалификацията на учителите.

Поддържането на международния ни престиж и интензивните комуникации с образователни и научни институции от цял свят, изискват непрекъснато популяризиране на образователната и научна дейност на Тракийския университет и неговите структурни звена.

 Във връзка с това възложихме на българската онлайн маркетингова агенция OnliSeO изработването, заснемането и разпространяването на рекламни видео клипове, които най-точно да представят пред младите хора на България академичния живот в Университета.

Впечатлени сме от професионализма, коректността и градивната амбиция на специалистите на агенцията OnliSeO, които много точно реализираха идеята на ръководството на университета в изработването на 13 рекламни видео клипа на университета с всички негови структурни звена и разпространението им в социалните мрежи.

Те осъществиха възложената им задача с модерни решения, прецизност и много добро качество, с което станаха наш надежден партньор.

Високият професионализъм, модерното мислене и отговорно отношение на младия екип, съчетани с качествено изпълнение на работа, са основанията ни убедено да препоръчаме услугите на агенция OnliSeO на всичките им бъдещи клиенти.

проф. дсн Иван Станков

Ректор на Тракийски университет – Стара Загора

Референция от Тракийския университет – Стара Загора

„Елмайра“ ЕООД (Elmaira EOOD)

Логото на Елмайра ЕООДВъв връзка с изработката на нов онлайн магазин „Елмайра“ (Elmaira.bg) искам да изразя благодарности към дигиталната маркетинг агенция „Онлисио” (OnliSeO) и най-вече към нейния управител, и мениджър на проекта Иван Иванов.

Онлайн търговията както в световен мащаб, така и в България, е една от най-интензивно развиващите се сфери. Буквално всеки ден се налагат нови течения и по-високи стандарти.
Мисията на онлайн магазин за дрехи „Елмайра“ се изразява в предоставянето на приятно преживяване на всеки посетител на сайта, във всеки един момент, прекаран в него, превръщайки пазаруването в интернет в приятно изживяване, изпълнено с наслада и удовлетворение от богатия избор на дрехи в малки и големи размери.

За да продължим да следваме успешно своята мисия, имахме нужда от създаване на онлайн магазин, изграден според новите тенденции – съобразен с добрите практики в областта на електронната търговия. Целта ни беше чрез него да бъдат реализирани вижданията ни за подобряването на обслужването на нашите клиенти, както и да повишим тяхната удовлетвореност от онлайн пазаруването на дрехи и аксесоари.

Дигиталната маркетингова агенция OnliSeO се зае със задачата да превърне тези наши виждания и желания в реалност.
Още в началото стана ясно, че имаме сериозен партньор, готов да отговори на високите ни изисквания и да посрещне трудностите в процеса на реализиране на проекта.

Екипът на „Онлисио” показа огромно желание за работа и реализиране на поставеното задание. Беше проявено високо ниво на професионализъм и изключителна гъвкавост. Вземаха се бързи и адекватни решения предвид факторите, обуславящи конкретната ситуация. Не бяха допускани компромиси в реализирането на високите изисквания при изработката на Elmaira.bg. Резултатът е, успешно приключен проект – изграден онлайн магазин на изключително високо ниво.

Изразявам благодарности към агенцията за онлайн маркетинг и реклама OnliSeO за ползотворното партньорство и най-вече към Иван Иванов, като мениджър на проекта, за успешното му приключване!

С пожелание към „Онлисио“ ЕООД (OnliSeO), да бъде все така успешен партньор и за в бъдеще!

Илиян Киров – управител на фирма „Елмайра“ ЕООД

Илиян Киров – управител

„Елмайра“ ЕООД

Референция от „Елмайра“ ЕООД

 

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top