Кратка история на първия проект

Кратка история на първия проект

Няма коментари за Кратка история на първия проект

Покрай Студентския празник, нашият млад екип беше предизвикан с доста интересно предизвикателство. Беше ни гласувано доверие и по този начин получихме възможност да реализираме нашия първи проект, който беше за доста сериозна институция. Въпреки че получихме предложението 4 дена преди събитието, което трябваше да отразим, ние, хората от OnliSeO, смело приехме предизвикателството.

След като получихме графика за провеждане на въпросното събитие, разполагахме с ден и половина да изготвим сценария и да определим хората от нашия екип, които щяха да участват в реализацията на проекта (всичко стана много бързо).

Оставаше само да се придвижим до гр. Шумен, защото там се намираше нашият първи специален клиент, който е и една от най-уважаваните образователни институции в страната. Без повече догадки и предположения, става дума за Шуменски университет „ Епископ Константин Преславски“.

Всичко вървеше по график.  От „действието“ ни делеше цяла нощ (дълга и напрегната нощ). Рано сутринта на другия ден тръгнахме за гр. Шумен. Успяхме – стигнахме навреме. Посрещна ни Дора Кабакчиева – PR на Шуменския Университет „Епископ Константин Преславски“. Всичко беше наред – вече можехме да действаме.

И цял ден не спряхме „екшъна“- снимки, интервюта, кадри, кадри, много кадри. След снимачния ден останахме със смесени чувства. От една страна бяхме удовлетворени от свършеното, от друга страна, предстоеше ни монтаж. Още на следващия ден започнахме монтирането на видео съдържанието. Беше забавно – цял ден за 6 минути клип. Вижте резултата:

От клипа можете да видите и усетите емоцията, която „извираше“ от ръководните представители на университета, които въпреки титлите и високите позиции, се оказаха доста добронамерени, забавни, усмихнати и отворени хора.

Доброто настроение и приятелското отношение явно са отличителни черти на Шуменския университет, защото и студентите се оказаха изключително отзивчиви и мили млади хора. Всъщност, ние бяхме там именно заради тях – студентите на Шуменския университет. За част от тях този ден беше специален. Имахме честта да отразим един от най-важните и паметни дни в живота им – завършването на висшето им образование.

Те, абсолвентите, изглеждаха очарователно, изпълнени с емоции и чувства, те вече бяха висшисти. Вижте за какво става дума:

Ако сте изгледали клипа, сигурно сте видели и усетили какво е да си студент на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Сигурно сте почувствали топлината, добронамереността и увереността в собствените сили, знания и възможности на възпитаниците на един от водещите научни и културни центрове на Република България, утвърдил се като университет на толерантността и взаимното уважение, и зачитане на мултикултурния диалог.

След като заснехме абсолвентските промоции, решихме да обърнем внимание и на материалната база на университета – трябваха ни кадри, имахме идея за видео клип. Вижте какво се получи:

Това беше. Завършихме нашия първи проект. Благодарим на хората от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, които ни възложиха проекта, доказвайки с това свое действие, че са смели професионалисти, които не се страхуват да гласуват доверие на млади специалисти, давайки им поле за изява. Още веднъж, едно голямо БЛАГОДАРЯ от нашия млад екип на прекрасните хора от Шуменския университет “Епископ Константин Преславски“!

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Няма коментари за Кратка история на първия проект
Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top