Онлайн маркетинг агенция OnliSeO стана на три

Онлайн маркетинг агенция OnliSeO стана на три

Няма коментари за Онлайн маркетинг агенция OnliSeO стана на три

Изминаха три години от създаването на българската дигитална маркетинг агенция OnliSeO

Създаването на дигитална маркетинг агенция OnliSeO през 2012 година е сбъдната за нас мечта. Мечта, която вече трета година продължава да ни вдъхновява и да ни мотивира да даваме най-доброто от себе си.

Постигнатото за тези три години

За тези три години разширихме портфолиото си от услуги, реализирахме различни проекти за наши клиенти и натрупахме ценен опит, знания и умения, които ни помагат за подобряването на качеството на предлаганите от нас услуги.

Новото при нас от изминаващата 2015 година

Наред с услуги като Бранд журналистика, Маркетинг чрез социални медии, Уеб оптимизация – SEO и Изработка на уеб сайтове предлагаме и три нови услуги: Копирайтинг, Управление на онлайн репутация – ORM и Видео маркетинг. Освен това разполагаме и със собствен онлайн визуален каталог.

Сдобихме се с ново оборудване за фото и видео заснемане, което ни позволява да снимаме видеа с HD, FHD, UHD и 4K резолюция.

Направихме промени, касаещи дизайна и функционалността на нашия уеб сайт.

И най-важното – успяхме да привлечем нов член в екипа ни. Става въпрос за нашия мениджър връзки с обществеността Снежина Иванова.

Нашите цели

Целите ни са свързани с нашето развитие, като дигитална агенция, предлагаща цялостно онлайн маркетинг обслужване, с акцент върху създаването на интересно, информативно и полезно текстово и визуално уеб съдържание.

Онлайн маркетинг агенция OnliSeO навърши три години и по всичко личи, че ще продължава да се развива успешно.

Повече информация за OnliSeO можете да получите, като разгледате нашия уеб сайт, като се абонирате за нашия блог и Youtube канал, както и като ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn и Google+.

За тези от Вас, които предпочитат мултимедията и аудио-визуалното съдържание, разполагаме и с видео материал по темата.

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Свързани публикации

Няма коментари за Онлайн маркетинг агенция OnliSeO стана на три

Leave a comment

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top