4К клип за YouTube канали

4К клип за YouTube канали

Няма коментари за 4К клип за YouTube канали

Брандирани YouTube канали

Това 4К видео е посветено на темата за брандираните YouTube канали, използвани за стратегически, рекламни, маркетингови, медийни и комуникационни цели. Клипът представлява мултимедийно допълнение към текстовата статия „Брандиран YouTube канал или как да представите бизнеса си чрез фирмен влог”.

Използването на комбинация от аудио-визуално съдържание е своеобразен опит да изготвим и поднесем интересна и полезна информация по достъпен и атрактивен за нашата аудитория начин.

Изгледайте видеоматериалът, който ние, екипът на онлайн маркетингова агенция OnliSeO, заснехме и разпространихме в интернет специално за Вас – собственици на бизнеси и специалисти по дигитални комуникации. В него ще отркиете идеи как и защо да използвате социалната медия YouTube и видео съдържанието за популяризирането и промотирането на Вашата дейност в уеб пространството.

В случай че желаете, можете да се абонирате за нашия блог и видео канал, където публикуваме текстови статии и ведеа за онлайн маркетинг и реклама.

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Няма коментари за 4К клип за YouTube канали

Leave a comment

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top