4К видео за вирусен маркетинг

4К видео за вирусен маркетинг

Няма коментари за 4К видео за вирусен маркетинг

Вирусният маркетинг, представен в кратко, но съдържателно и информативно 4К видео

Изображение от видеото за вирусен маркетинг

В този кратък, но съдържателен и информативен клип представяме вирусния маркетинг  техника за промотиране, при която потребителите споделят рекламни съобщения помежду си.

Видеото е заснето с 4К резолюция (3840 x 2160 UHD, но можем да снимаме и Cinema 4K 4096 x 2160).

Що се отнася до композицията и кадровката – използвали сме правилото „Изпълване на кадъра” (на англ. filling the frame). Субектът поставен в центъра на кадъра, с поглед към обектива на камерата. Ракурсът е нормален. Типът на видеото е „Говорещи глави” (на англ. talking head).

За да разнообразим и обогатим видеото, към заснетия материал сме добавили допълнителни вмъкнати кадри пресечки (на англ. cutaways) – анимирани изображения, подислени с графични ефекти. За повече динамика и за поставяне на акцентите при монтажа сме променяли филмовите планове (от среден към полублизик и обратното). Използвали сме техника за приближаване и отдалечаване на фокуса  (punch in/out или zoom out/in focus).

Напрали сме цветокорекция и грейдинг на суровия материал при постпродукция.

За озвучението – „изчистили” сме аудиото и сме добавили музикално оформление (подложка).

Завършеното видео е ренднато, изписано и качено в социалната медия YouTube в mp4 формат (3840 x 2160, 25p).

Самият клип има информативен характер и представлява своеобразно мултимедийно допълнение към текстовата статия, озаглавена „Вирусен маркетинг”.

Ако видеото Ви допада – харесайте го, споделете го в социалните медии и оставете коментар под него.

Можете да се абонирате за нашия блог и влог.

Както винаги, благодарим за подкрепата!

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Няма коментари за 4К видео за вирусен маркетинг

Leave a comment

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top