4К видео клип към мултимедийна статия за изработка на електронен магазин

4К видео клип към мултимедийна статия за изработка на електронен магазин

Коментарите са изключени за 4К видео клип към мултимедийна статия за изработка на електронен магазин

Решихме да заснемем този видео клип с 4К резолюция, за да представим мултимедийната публикациятаЗадание за изработка на онлайн магазини„. В статията можете да прочетете готово задание за изработка на електронен магазин. Клипът е публикуван в социалната медия за споделяне на видеа Youtube, която позволява смяна на резолюцията от 144p до 2160p (4K).

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Свързани публикации

Коментарите са изключени за 4К видео клип към мултимедийна статия за изработка на електронен магазин
Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top