4К видео за статичните кадри

4К видео за статичните кадри

Няма коментари за 4К видео за статичните кадри

 

4K видео допълнение към текстовата статия за статичните кадри

статични кадри

След като публикувахме текстовата статия за статичните кадри, решихме да заснемем информативно видео, чрез което да представим визуално 17 различни кадъра в рамките на четири минутен клип с 4К резолюция.

Идеята ни беше да използваме различни снимачни локации, за да представим отделните сцени с разнообразни кадри. Всичко това с цел да се получи една разчупена и динамична видео продукция, която да предоставя полезно и интересно съдържание за видеографите, фотографите, специалистите по видео маркетинг и всички интересуващи се от съвременни маркетингови комуникации. Дали сме се справили преценете сами, като изгледате клипа.

Това видео е част от поредицата видеа за онлайн маркетинг и реклама. За да получите известие по имейл за новите ни клипове, можете да се абонирате безплатно за нашия блог и Ютюб канал.

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Няма коментари за 4К видео за статичните кадри

Leave a comment

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top