Видео за композицията на кадъра

Видео за композицията на кадъра

Няма коментари за Видео за композицията на кадъра

Композицията на кадъра и видовете композиционни техники, представени в кратко видео

Снимка от видеото за композицията на кадъра и композиционните техники

За да представим композицията на кадъра и различните видове композиционни техники, написахаме текстова статия по темата. Към нея добавихме мултимедийно съдържание под формата на информативно видео, чрез което обясняваме и показваме нагледно различните композиции за изграждане на кадъра.

В това кратко видео са представени 21 композиции и композиционни техники, които всеки, интересуващ се от фотография, видеография, видео маркетинг, мултимедия и комуникации, е добре да познава и използва в своите фото и видео продукции.

Ако видеото Ви допада, можете да се абонирате за нашия блог и Youtube каналза да получите известие за новия ни епизод.

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Няма коментари за Видео за композицията на кадъра

Leave a comment

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top