Интересни неща

Виж това, което не можеш…

Тук е мястото да споделим с Вас нашия замисъл за създаването на тази уеб страница. Първоначалната ни идея беше да напишем увлекателен текст, да посочим малко известни факти, да дадем отговори на екзистенциални въпроси или пък да споделим забавни снимки и видео клипове, които да Ви се харесат и да предизвикат реакция от Ваша страна.

Но понеже „интересно“ е относително и субективно понятие, затова оставяме на Вас да прецените какво е „интересното“. С други думи, искаме тук да бъде мястото за наистина Вашите интересни неща.

Поради тази причина решихме да не пишем увлекателно текстово съдържание, както и да не публикуваме видео и снимки. Решението ни донякъде е свързано с нашето име OnliSeO, произлизащо от Online See All, и мотото ни „See what you can’t…“ или „Виж това, което не можеш…“. Основната идея е да Ви подтикнем да използвате Вашето въображение.

То, въображението, ни е необходимо, за да можем да си представяме, да „виждаме“ нещата, които ги няма никъде другаде, освен в него – нашето въображение. Да „види“ това, което го няма и не може да се види никъде, е стъпката, която човек трябва да направи, за да може да върши нещата по собствен, различен и уникален начин.

Надяваме се, че това, което „видяхте“ тук, Ви е харесало, ако е така, споделете го във Facebook и останалите социални медии, които използвате, за да могат и други да го „видят“.

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top