Копирайтинг

Добре написаният текст подтиква потребителите към действие

 

Копирайтингът (на англ. copywriting) е промоционална техника, изразяваща се в създаване на текстово съдържание, което подтиква и убеждава потребителите да извършат определено действие, желано от даден рекламодател.

От тази маркетингова разновидност може да се възползва всяка организация, която желае да достигне до по-голяма аудитория, да подобри своя имидж и да увеличи обема на своите продажби в онлайн пространството и извън него.

Копирайтърите пишат текстове, чрез които оказват въздействие върху читателите и ги превръщат в информирани, убедени и мотивирани клиенти, които купуват повече, по-често и в по-големи количества от стоките и услугите, станали обект на реклама. Създаденият от тях промотиращ контент има за цел да привлече вниманието на целевите потребители, да намали техните опасения и да повиши желанието им за покупка.

Ползите от копирайтинг услугите са: популяризиране на продукти, въздействие върху потенциалните и текущите клиенти, обвързване на целевата аудитория, подпомагане на дейностите, свързани с оптимизирането на уеб ресурси – SEO, повишаване на потребителското доверие, стимулиране на продажбите, диференциране и открояване от конкуренцията.

Ние, разгласосписвателите – копирайтърите от OnliSeO, можем да Ви помогнем да извлечете максимума от тези ползи.

Пишем статии за блогове

 

Пишем статии за блогове на различни тематики. За нас е важно да сме наясно за какво и за кого пишем, да сме запознати с терминологията, използвана в бранша, както и с целите на нашите клиенти. Винаги правим задълбочено проучване на темата, преди да преминем към създаване на съдържание.

Подготвяме прессъобщения

 

Подготвяме прессъобщения (пресрилийзи, комюникета, съобщения до медиите, нюзрилийзи) за нашите клиенти, които желаят да промотират и популяризират събития, новости, дейности, свързани с техния бизнес и предлаганите от тях продукти/услуги. Създадените от нас съобщения до медиите могат да бъдат използвани и за опровергаване на некоректна информация, уронваща престижа на дадена организация.

Изготвяме текстове за уеб страници, продукти и услуги

 

Всеки сайт има нужда от съдържание, чрез което да бъдат описани предлаганите на него продукти и услуги. Когато пишем текстове за уеб сайтове и онлайн магазини, използваме нашите знания и умения на специалисти по маркетинг и уеб оптимизация.

Измисляме слогани, наименования и послания – корпоративна идентичност

 

Всяка организация се нуждае от корпоративна идентичност – име, мото, мисия, визия, ценности. Ние измисляме слогани, послания, наименования на домейни, услуги, продукти и брандове. Наясно сме с отговорността, която поемаме, защото от нашата творческа работа зависи имиджът на нашите клиенти.

Пишем сценарии и текстово съдържание за озвучаване на рекламни видео клипове

 

Зад всяко успешно видео стои една добре написана история, разказана с подходящ аудио и визуален контент. Ние имаме опит в писането на сценарии и текстове за аудио озвучаване на рекламни клипове.

Пишем имейли за промоционални кампании в интернет

 

Предлагаме Ви да напишем имейлите за Вашите промоционални кампании в интернет, защото сме убедени, че, когато имейл маркетингът се прави по правилния начин, той има потенциала да постигне високи резултати спрямо поставените цели и вложените средства.

Публикуване на постове в социалните медии

 

Благодарение на интернет и социалните медии текстописците на рекламно съдържание се сдобиха с огромно поле за изява. Част от нашата работа, като копирайтъри, е и да публикуваме постове във Фейсбук, Туитър и други.

Копирайтингът е дейност, свързана с писането на текстове за постигането на определени маркетингови цели в онлайн пространството и извън него. Чрез създаването на уеб контент за комерсиални цели, различните по вид, размер и дейност организации имат възможност да представят своя бизнес, продукти и услуги по ефективен и ефикасен за тях начин.

В случай че имате нужда от агенция за копирайтинг услуги, която да Ви предложи писане на статии, прессъобщения, текстове за уеб страници, описания на продукти/услуги, слогани, послания, имейли, постове в социалните медии и изготвяне на съдържание за създаване и озвучаване на рекламни видео клипове, можете да ни позвъните на посочения телефонен номер за връзка или да ни пишете тук.

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top