Бранд журналистика

Новини и истории за Вашия бизнес

 

Бранд журналистиката (Brand Journalism) е ново явление в областта на маркетинговите комуникации. Накратко може да се опише като маркетингова техника, която обединява в себе си прийомите на традиционната журналистика, маркетинга, връзките с обществеността (PR), бранд мениджмънтa и личностния брандинг (Personal Branding).

В основата й стои съдържанието. Ето защо специалистите по бизнес комуникации свързват бранд журналистиката с маркетинга чрез съдържание (Content Marketing).

Тази маркетингова разновидност разкрива много нови възможности за организациите, независимо от техните размери и финансови бюджети, да заобиколят скъпоструващите традиционни медии и да разкажат собствените си брандирани новини и истории по интересен за техните потребители начин.

Ние, бранд журналистите от OnliSeO, можем да Ви помогнем да изградите и развиете Вашата фирмена репутация, имидж и идентичност, като:

  • разкажем историята на Вашата фирма, бизнес, бранд, продукт или услуга;
  • интервюираме Ваши лоялни клиенти защитници на Вашия бранд (евангелисти);
  • направим интервю с дългогодишни служители и ръководни представители на Вашата компания;
  • напишем статия, новина, прессъобщение за Вашия бранд, продукт или услуга;
  • публикуваме ценни съвети за правилната употреба на Вашите продукти/услуги;
  • създадем информативни видеа: мултимедийни допълнения към текстови блог статии, документални филми, продуктови ревюта, презентации на услуги, видео визитки, нюзрилийзи и съдържание за социалните медии (анонси, игри, отговори на потребителски коментари и въпроси);
  • ако сте фирма, която произвежда хранителни изделия, можем да напишем рецепти за приготвянето на вкусни ястия с Вашите продукти;
  • можем да заснемем уникалния производствен процес във Вашето предприятие под формата на видео репортажи;
  • ако сте в бизнеса с услуги или произвежданите от Вас продукти са сложни за употреба, можем да Ви помогнем, като отговаряме на запитвания на Вашите текущи и потенциални клиенти.

Можем да пишем текстове, да правим снимки, както и да снимаме видео клипове и за други интересни неща, свързани с Вашата фирма, бранд, бизнес, продукти, услуги и клиенти. С други думи, предлагаме пълна мултимедия (текст, аудио, видео клипове, снимки), защото сме наясно, че доброто съдържание не се изчерпва, само и единствено, с интересна история, а е необходимо и да се подбере подходящ начин за неговото представяне на публиката – Вашите потребители.

Ние можем да Ви предложим всичко това чрез нашата услуга Бранд журналистика. Ако желаете да се възползвате от нашата помощ, можете да ни пишете или позвъните на телефон 0877 44 00 63.

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top