Бранд журналистика

Новини и истории за Вашия бизнес

Бранд журналистиката (Brand Journalism) е ново явление в областта на маркетинговите комуникации. Накратко може да се опише като маркетингова техника, която обединява в себе си прийомите на традиционната журналистика, маркетинга, връзките с обществеността (PR), бранд мениджмънтa и личностния брандинг (Personal Branding).

В основата й стои съдържанието. Ето защо специалистите по бизнес комуникации свързват бранд журналистиката с маркетинга чрез съдържание (Content Marketing).

Тази маркетингова разновидност разкрива много нови възможности за организациите, независимо от техните размери и финансови бюджети, да заобиколят скъпоструващите традиционни медии и да разкажат собствените си брандирани новини и истории по интересен за техните потребители начин.

Идеята е компанията/организацията да се превърне в медия, която създава и разпространява полезна и любопитна информация за себе си и/или за бранша, в който извършва дейност.

Тук не става дума за типична традиционна реклама, а за създаване и дистрибутиране на брандирано съдържание, което би представлявало интерес за потребителите и би им било от полза.

Чрез нашата услуга „Бранд журналистика“ ние Ви предлагаме да бъдем Ваши комуникационни партньори, които изготвят информационни материали за бизнаса Ви и спомагат за тяхното разпространение и популяризиране.

По този начин ние, бранд журналистите от OnliSeO, можем да Ви помогнем да изградите и развиете Вашата фирмена репутация, имидж и идентичност, като:

  • разкажем историята на Вашата фирма, бизнес, бранд, продукт или услуга;
  • снимаме документални филми за различни организации;
  • интервюираме Ваши лоялни клиенти защитници на Вашия бранд (евангелисти);
  • направим интервю с дългогодишни служители и ръководни представители на Вашата компания;
  • напишем статия, новина, прессъобщение за Вашия бранд, продукт или услуга;
  • публикуваме ценни съвети за правилната употреба на Вашите продукти/услуги;
  • създадем информативни видеа: мултимедийни допълнения към текстови блог статии, документални филми, продуктови ревюта, презентации на услуги, видео визитки, нюзрилийзи и съдържание за социалните медии (анонси, игри, отговори на потребителски коментари и въпроси);
  • заснемем уникалния производствен процес във Вашето предприятие под формата на видео репортажи;
  • ако сте в бизнеса с услуги или произвежданите от Вас продукти са сложни за употреба, можем да Ви помогнем, като напишем статии или като заснемем видеа, даващи отговори на запитвания на Вашите текущи и потенциални клиенти.

Можем да пишем текстове, да правим снимки, както и да снимаме видео клипове и за други интересни неща, свързани с Вашата фирма, бранд, бизнес, продукти, услуги и клиенти. С други думи, предлагаме пълна мултимедия (текст, аудио, видео, снимки), защото сме наясно, че доброто съдържание не се изчерпва, само и единствено, с интересна история, а е необходимо и да се подбере подходящ начин за неговото представяне на публиката – Вашите потребители.

Ние можем да превърнем бизнеса Ви в медия чрез нашата услуга Бранд журналистика. Ако желаете да се възползвате от нашата помощ, можете да ни пишете или позвъните на телефон: 0877 44 00 63.

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top