Можем

Да Ви направим популярни и харесвани в интернет 

 

В качеството ни на специалисти по онлайн маркетингови комуникации, от нас се очаква да знаем и, най-вече, да можем да боравим с различни прийоми, тактики и стратегии за креативна, иновативна и ефективна реклама.

Придобитите знания прилагаме на практика и по този начин ги превръщаме в умения по дигитален маркетинг, от които можете да се възползвате.

Можем да снимаме видео. Ние сме видеографи, които снимат и монтират различни видове корпоративни и рекламни видеа като: фирмени събития, интервюта, класически видео реклами, документални филми за брандове и популярни личности, имиджови видеа, представяне на компании и организации, продуктови ревюта, описания на стоки и услуги, видео прессъобщения, кратки късометражни филми с продуктово позициониране и други.

Можем да пишем. Ние сме копирайтъри – комерсиални текстописци. Създаваме различни типове текстово съдържание: блог статии, слогани и сценарии за реклами, съобщения до медиите и потребителите (комюникета, нюзрилийзи), описания на продукти/услуги, маркетингови имейли и публикации/постове за социалните медии. Можем да помогнем за Вашия брандинг, като Ви предложим име за Вашата фирма/организация/продукт или дори домейн (име на уеб сайт).

Можем да оптимизираме уеб съдържание – SEO. Като създатели на текстово и визуално съдържание, имаме доста натрупан опит и практика в оптимизирането на контент за онлайн дистрибуция. С други думи, когато напишем текстове или направим видеа, ние знаем как да ги обработим, поднесем и разпространим, за да можем да извлече максимума от тях. Освен това, оптимизираме уеб сайтове, блогове и електронни магазини.

Можем да поддържаме присъствието/представянето Ви в социалните медии. Ние сме експерти по дигителен маркетинг и огромна част от дейността ни намира израз във Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube и WordPress, така че, ако имате нужда от поддръжка на Фейсбук страница, брандиран Ютюб канал и корпоративен блог, ние сме на Ваше разположение.

Можем да Ви помогнем с изграждането и поддържането на имидж и репутация. Занимаваме се с PR и управление на онлайн репутация – ORM. Мислим и знаем как да превърнем комуникационната криза в полза.

Чрез услугите, които предлагаме (Бранд журналистика, Маркетинг чрез социални медии, SEO – Оптимизация за търсачки, Изработка и поддръжка на уеб сайт, Консултации, Управление на онлайн репутация – ORM, Копирайтинг, Видео маркетинг), ще свържем Вашия бизнес/бранд с клиентите Ви.

За повече информация можете да ни пишете или да ни се обадите на телефон: 0877 44 00 63.

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top