За нас

Ние сме OnliSeO

Българска онлайн маркетинг агенция

Здравейте и добре дошли! Посещавайки тази страница, вероятно търсите информация за нас и нашата дигитална агенция. Поласкани сме! Надяваме се, че в следващите няколко реда ще откриете това, което търсите.

Ние, хората от OnliSeO – Online See All („Онлисио“ ЕООД), сме онлайн маркетинг специалисти. Верни на един от фундаменталните принципи в маркетинга, гласящ, че понякога малкото е повече, ще се представим накратко.

Поставихме начало на предприемчивото ни начинание през 2012 година, когато едно хрумване се превърна в мечта, а мечтата, на свой ред, в осъществена цел.

До ден днешен сме устремени към успеха, развитието и прогреса, като същевременно изпитваме удоволствие и наслада от нашата дейност, която за нас е нещо повече от работа.

Занимаваме се с онлайн маркетинг и предлагаме услуги като Бранд журналистика, Маркетинг чрез социални медии, SEO – Уеб оптимизация за търсачки, Изработка и поддръжка на уеб сайтове, Консултантски услуги, Видео маркетинг, Копирайтинг, Управление на онлайн репутация – ORM.

Вярваме, че с онлайн маркетинговите услуги, които предоставяме, ще спомогнем за промотирането и популяризирането на бизнеса, спомагайки за изграждането и поддържането на добри и трайни взаимоотношения между потребителите и техните любими брандове.

Имаме много идеи как да направим дейността Ви успешна в интернет. Част от тях сме ги представили под формата на текстови статии, новини и видео клипове в нашия блог, за който можете да се абонирате напълно безплатно.

Стараем се и сме усърдни в работата ни. Наясно сме, че всеки нов проект, който ни възлагате, е нова възможност, но и отговорност както към Вас, така и към нас самите. Слушаме Ви, така по-лесно разбираме и удовлетворяваме маркетинговите Ви нужди и потребности.

Основната ни цел е да Ви направим доволни и удовлетворени клиенти, които са горди с факта, че работят, работили са и ще работят с нас.

В случай че желаете, можете да разгледате мненията на клиенти за съвместната ни работа, както и да се запознаете подробно с нашата фирмена мисия, визия и ценности.

Ако с написаното сме Ви заинтригували, можете да ни пишете или да ни посетите тук, както и да ни последвате в различните социални медии, където ще имате възможност да харесвате, споделяте, коментирате или просто да критикувате нашата работа.

Благодарим Ви за времето и вниманието, което отделихте, за да се запознаете с нас и нашия уеб сайт!

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top