Видео маркетинг

Маркетинг чрез видео съдържание за популяризиране на бизнеса

 

Видео маркетингът (на англ. Video Marketing) е промоционална техника за представяне и популяризиране на брандове, личности, идеи, каузи, продукти и услуги чрез мултимедия, изразяваща се в използването на видео съдържание.

Тази маркетингова разновидност дава възможност на различните организации, без значение в какъв стопански сектор оперират, да представят и промотират своята дейност посредством заснемане, оптимизиране, управление и разпространение на видеа в онлайн пространството и извън него.

Маркетингът чрез видео съдържание е удачно комуникационно решение за фирми, желаещи да изградят, поддържат и развият своя корпоративен имидж и репутация.

Доказано е, че аудио-визуалният контент привлича и задържа вниманието на потребителите, улеснява ги да възприемат комуникационните послания и ги подтиква към извършването на определено действие, желано от рекламодателя.

Ползите, които могат да се извлекат от видеата, са: стимулиране на продажбите, диференциация от конкуренцията, популяризиране на дейността, психологическо въздействие върху целевата аудитория, обвързване на потребителите с бранда, спечелване на доверието на потенциалните клиенти, подпомагане на уеб оптимизацията – SEO, подобряване на потребителското преживяване, репутацията и имиджа на марката.

Ние, специалистите по видео маркетинг от OnliSeO, можем да Ви помогнем да се възползвате от възможностите, които разкрива този метод за реклама.

Изготвяме стратегии за провеждане на рекламни кампании

 

Известно е, че успехът на една кампания зависи основно от добрата подготовка, задълбоченото проучване, точния избор на комуникационните канали и послания, от начина на провеждането на кампанията, от ясно формулираните цели и прецизното анализиране на постигнатите резултати.

Предлагаме да Ви изготвим подробен план, под формата на стратегия, която обхваща гореспоменатите дейности.

Заснемаме клипове – продукция, монтаж и разпространение

 

Наред с изготвянето на стратегия, ние можем да Ви помогнем с концепцията – основната идея, със създаването (видео продукцията) и разпространението на фирмени клипове. Това е процес, включващ следните етапи: развитие, предпродукция, заснемане (продукция), постпродукция (монтаж, озвучаване, цветови грейдинг и ликвидиране), дистрибуция и управление на видео съдържанието, публикувано в интернет.

Снимаме видеа – различни видове

 

Агенция за видео маркетинг OnliSeO предлага заснемане на репортажи, продуктови ревюта (презентации), описания на услуги, представяне на организации, документални филми за брандове, демонстрации на продукти, видео допълнения към текстови статии, мултимедийни прессъобщения, изложения, браншови семинари, интервюта, фирмени събития, уеб видеа, игри в социалната мрежа Facebook, късометражни филми за фирми, новинарски, имиджови и рекламни клипове.

Оптимизираме видео съдържание – video seo

 

Видео оптимизацията (на англ. video seo) има за цел да подпомогне класирането на видеата в различните търсачки, за да бъдат видени от колкото се може повече потребители.

Предлагаме Ви да заснемаме, монтираме и разпространяваме клипове, представящи Вашия бизнес, а също така и да ги оптимизираме по начин, който ще подобри позициите им в Google, Yahoo, Bing, Youtube, Vimeo, Vbox7 и други.

Създаваме, поддържаме и управляваме брандирани канали в Ютюб

 

Ютюб (Youtube) е сайт за видео споделяне, който позволява създаването на брандирани канали, посредством които организациите имат възможност да разпространят своите информативни, новинарски, рекламни и имиджови клипове.

Можем да създадем Ваш собствен YouTube канал, както и да Ви помогнем с неговото поддържане, като публикуваме Вашите аудио-визуални материали и отговаряме на коментари на потребителите.

Благодарение на подробните статистики, предоставени от тази социална медия, ще изготвим подробен анализ, чрез който ще получите информация за постигнатите резултати.

Маркетингът чрез видео съдържание е комуникационно решение за визуално представяне на различните по вид и дейност организации, посредством снимане и дистрибуция на клипове.

Ако имате нужда от агенция за видео маркетинг, която да Ви предложи изготвяне на успешна промоционална кампания; видео продукция – заснемане, постпродукция (озвучаване, монтаж и ликвидация); разпространение на различни видове видеа (информативни, новинарски, имиджови, рекламни, късометражни и документални филми за брандове); създаване, поддържане и управление на Ютюб канал, както и видео оптимизация (video seo), можете да ни пишете тук или да ни позвъните на телефонен номер: 0877 44 00 63.

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top