4К видео продукция за динамичните кадри

4К видео продукция за динамичните кадри

Няма коментари за 4К видео продукция за динамичните кадри

 

Динамичните кадри са представени и показани в кратък видео клип

 

Динамичните кадриЗаснехме това видео, за да представим и покажем различните динамични кадри: пан (хоризонтална панорама), тилт (вертикална панорама), рол (на англ. roll), фарт (на англ. dolly) , варио (на англ. zoom) , золи (на англ. zolly), кръгов (на англ. 360 dolly) и страничен фарт (на англ. truck dolly shot).

Изпозлвали сме „наземна” камера и дрон за видеозаснемането от въздуха. Снимките са проведоха в град Търговище в рамките на два дни.

Постпродукцията – избор на кадри, рязане, монтиране, преоразмеряване, синхронизация на аудио и видео, колор грейдинг, избор и добавяне на музика, ефекти, интро, аутро и рендване.

Ето готовата 4К видео продукция:

Ето линк и към текстовата статия за динамичните кадри.

Можете да засвидетелствате подкрепата си към нас, като изпозлвате всички „социални сигнали“: харесване на видеото, оставяне на коментар под него, споделяне в социалните медии и абониране за нашия Ютюб канал, както и за блога ни.

За автора:

Казвам се Иван Иванов и съм основател на онлайн маркетинг агенция OnliSeO. Имам висше образование в областта на маркетинга и трудов стаж в сферата на дигиталните комуникации и интернет рекламата. Харесвам си работата. Много от интересите и хобитата ми са свързани с нея. Пиша статии и снимам видеа на теми, свързани с бранд журналистика, видео маркетинг, управление на онлайн репутация, маркетинг чрез социални медии, копирайтинг, уеб оптимизация и изработка на уеб сайтове.

Няма коментари за 4К видео продукция за динамичните кадри

Leave a comment

Бързо и лесно открийте съдържанието, което търсите в нашия уеб сайт, като напишете ключовата дума, за която желаете да получите информация, в полето „Търсене“.

Социални медии

В случай че желаете, можете да ни последвате в любимите ни социални медии Facebook, Youtube, Linkedin, Twitter и Pinterest, както и да добавите RSS емисии за нашето авторско съдържание.

Нови статии

Попълнете имейл адреса си и натиснете бутона „Искам“, за да получите най-новите ни статии на теми, свързани с онлайн маркетинг и реклама. Абонирането за нашия блог е безплатно.

Back to Top